inicio mail me! sindicaci;ón

Veu animal

… la seva veu també compta

27 excel·lents exemples de fotografia d’animals

La fotografia dels animals és una de la forma més desafiant i gratificant de la fotografia. L’aguait dels animals de vida silvestre per fer fotos d’ells és força difícil, perquè en qualsevol moment el subjecte pot marxar o pitjor encara, atacar-te. Necessites paciència i temps al fotografiar animals, sobretot si busques una posició en particular i d’escena. Tot i que les imatges dels animals es poden realitzar amb un equip bàsic, les excel·lents fotografies d’animals necessiten equip especial, com ara lents macro per als insectes, càmeres sota l’aigua per a la vida marina i llargues lents de distància focal per a les aus. Dels animals terrestres, els mamífers marins i aus, us mostro una col·lecció de 27 imatges impressionants d’animals amb excel·lents fotografies de la natura. Espero que gaudiu d’aquest aparador d’inspiració.

Popularity: 11% [?]

3 comentaris »

[...] 27 excel·lents exemples de fotografia d’animals http://www.veuanimal.com/2011/05/25/27-excel%C2%B7lents-exemples-de…  per prinivi fa 4 segons [...]

  anna escrit @ 25 dUTC Maig, 2011 a les 12:09

Brutals, somio en arribar a fer algun dia fotos com aquestes

  maria escrit @ 8 dUTC Juny, 2012 a les 19:04

les imatges són moooooooooooooooooooolt boniques els fotògrafs han fet les fotos molt ben fetes

El teu comentari