inicio mail me! sindicaci;ón

Veu animal

… la seva veu també compta

Salvant una ballena a Califòrnia

Michael Fishbach narra la seva trobada amb una balena geperuda atrapada en una xarxa de pesca.

Gershon Cohen i ell han fundat The Great Whale Conservancy per ajudar i protegir les balenes blaves al llarg de la costa de Califòrnia a partir de les lesions o la mort causades pels bulbs de proa dels vaixells.

El problema de les balenes blaves és que són vulnerables als bulbs de proa dels vaixells de càrrega, petrolers, vaixells de creuer, i altres embarcacions de pesca durant la nit mentre s’alimenten de krill, en trànsit o en repòs.

Durant el dia, el krill baixa centenars de metres en la columna d’aigua, però cada nit la fotosensitivitat de la balena la porta prop de la superfície. Les balenes segueixen el krill a les aigües de superfície fosca, i no poden reaccionar prou ràpid com per evitar els grans vaixells. Una col.lisió de vaixells en general acaba en lesions o mort d’aquests gegants dels mars. El nombre documentat de les balenes blaves assassinades pels vaixells al llarg de la costa de Califòrnia ha estat tan alt com cinc balenes en un any.

El nombre real de morts és desconegut i se sospita que és moltes vegades major a causa que les balenes blaves són de flotabilitat negativa – s’enfonsen quan moren. El nombre total de morts pels bulbs de proa dels vaixells representa una amenaça a la supervivència d’aquest subgrup i la població en tot el món.

Sobre Michael Fishbach
Michael és un membre del personal de IMMP, co-dirigeix el comitè d’empresa mundial. Ha treballat amb l’Institut Earth Island durant els últims 2 anys, i ha participat activament en els esforços de conservació, la investigació científica, l’educació i l’ecoturisme relacionat amb les balenes blaves durant 18 anys. Michael es centra en la difusió pública i educativa dels seus esforços. Ell també està treballant en temes de protecció de l’hàbitat de balenes blaves al Mar de Cortés a la Baixa Califòrnia.

The Great Whale Conservancy (Conservació de la Gran Balena (GWC)) és un programa conjunt de dos projectes de primera classe de l’Institut Earth Island: el Projecte Internacional de Mamífers Marins i la campanya de salvaguarda de les aigües dels Estats Units.

(no et perdis l’increïble moment a partir del minut 6’20”)

Popularity: 5% [?]

1 comentari »

  Salvant una ballena a Califòrnia // la tafanera escrit @ 21 dUTC Juliol, 2011 a les 10:01

[...] Salvant una ballena a Califòrnia  http://www.veuanimal.com/2011/07/21/salvant-una-ballena-a-california/  per prinivi fa 4 segons [...]

El teu comentari