inicio mail me! sindicaci;ón

Veu animal

… la seva veu també compta

Policies rescaten un gos de morir ofegat a Salgar, Antioquia

Un vídeo pujat el 20 de maig al canal de YouTube de la Policia de Colòmbia, mostra el dramàtic rescat d’un gos de morir ofegat a Salgar, Antioquia.

En una intrèpida i arriscada acció, carabiners de la Policia Nacional de Colòmbia van aconseguir rescatar un gos que era arrossegat pel corrent de la trencada Liboriana, en els voltants del municipi de Salgar a Antioquia, on dies abans un devessall va arrasar múltiples habitatges deixant fins al moment gairebé un centenar de persones mortes i altres més desaparegudes.

A les imatges s’observa al gos que l’arrossega un fort corrent en un riu. L’animal es desplaça ràpidament i colpeja contra les roques; un policia l’intercepta i el treu de l’aigua. Un altre company filma el moment i ajuda al policia a sortir del riu.

Després atenen al gos i sembla que tot té un bon final tal com comenta la policia en un comentari.

“Efectivamente “Principe” nombre con el que fue bautizado este canino ya se encuentra recuperado y en buenas manos”

Popularity: 8% [?]

Escriu el primer comentari »

El teu comentari